Blogspot'a üye misiniz?

11 Şubat 2010 Perşembe

Burberry Defilesini 3d Teknolojisiyle İzleyin



Burberry, sonbahar - kış 2010/11 bayan giyim defilesini New York, Paris, Dubai, Tokyo and Los Angeles’ta 3D olarak yayınlayarak bir ilki gerçekleştirecek. The Burberry Autumn Winter 2010/11 bayan giyim defilesi , Londra Moda Haftası kapsamında,23 Şubat 2010 tarihinde, Londra saatiyle 16.00’da, The Chelsea College of Art‘ta gerçekleşecek.

Özel 3D organizasyonları , Burberry’nin Baş Tasarımcısı Christopher Bailey tarafından tasarlanan özel ekran tasarımlarıyla görüntülenecek. Bu konuda Burberry bu özel üç boyutlu görüntüleme teknikleri kullanan Sky Television ile ortak bir çalışma gerçekleştirdi.Defile haricinde show öncesi yayınlanacak olan kamera arkası, kulis ve kırmızı halı görüntüleri de tüm dünyadan aynı anda izlenebilecek.


NEW YORK 3D canlı yayın Skylight Studios’da

PARIS 3D canlı yayın , Konsept Mağaza “Colette”’de

DUBAI 3D canlı yayın ,The Address’de

TOKYO 3D canlı yayın ,La Fabrique ‘de gerçekleşecek.

LOS ANGELES 3D canlı yayın Tina Brown, The Daily Beast editorü tarafından sunulacak.


Bu şekilde Burberry, 3D teknolojisini kullanarak dünyanın çeşitli merkezlerinde canlı yayın yapan ilk marka olacak. Bu kaçırılmaması gereken bir şov kesinlikle.

Burberry ayrıca tüm dünya çağında defileyi canlı olarak izlemek isteyenleri de unutmuyor.Londra ile eş zamanlı olarak (ülkemizde 23 Şubat 2010, saat 18.00’de) http://live.burberry.com adresinden yayınlayacak. İzleyiciler twitter ve facebooktan da şov hakkında yorumda bulunabilecekler.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails