Blogspot'a üye misiniz?

15 Ocak 2010 Cuma

Threadless Zamanı



Threadless, farklı baskılı t-shirt seçenekleri bulabileceğiniz harika bir online mağaza. Kurucuları olan Jake Nickell ve Jacob DeHart 1.000 $'lık Internet t-shirt Tasarım Yarışması girdikten sonra 2000 yılında şirket faaliyetlerine başladı.

Sitede, yollanan t-shirt tasarımları bir hafta boyunca üyeler tarafından oylandıktan sonra birinci seçilen tasarım basılıyor, katoloğa giriyor ve satışa sunuluyor. Kazanan tasarımlara 500 $lık ödül veriliyor. Bu tasarımlarda adını duyurmak da çok kolay. Yeni baskılarında t-shirtü tasarlayan kişinin adı boyun arkası etikete basılıyor.



T-shirt'leri tanıtanlar öyle bildiğimiz mankenler değil, müşterileri. Threadless müşterilerinin t-shirt'ü giydiklerinde çektikleri fotoğrafları gönderdikleri bir kataloğa sahip. Müthiş yaratıcı ve eğlenceli fotoğraflar mevcut.

10 ila 15 gün içinde t-shirtünüz sorunsuz kapınıza kadar teslim ediliyor. Penyeleri ve baskıları oldukça kaliteli. Ancak bayanlar inceli yapılı ise en küçük t-shirtlerinin bile yarım bedeb büyük geleceğini görecekler.

Siteden iki kez alışveriş yaptım. Sorunsuz elime kadar geldi. Tasarımları beğenip hemel sipariş edin. Fiyatlar 9 ila 20$ arasında değişiyor.



0 yorum:

Related Posts with Thumbnails