Blogspot'a üye misiniz?

13 Kasım 2010 Cumartesi

Ankara'dan Forever New Esti Geçti (!)

Ankara Ankamall AVM'de bugün vizyona yeni giren Testere filmini izlemeye gitmiştim ki, en üst katta bir hareketlilik gördüm. Sivri topuklu ayakkabılarıyla, mini elbiseleriyle ve yanlarında siyah giyimli ve ellerinde ok işaretleri taşıyan yardımcılarıyla bir manken ordusu geçiyor. Ne oluyor diye peşlerine takıldık biz de. Bir stand, standın üzerine çıkan mankenler, karşı da fotoğrafçılar ve bir marka. Forever New.

Bir süredir Forever New Türkiye'de mazağalarını açarken sezon trendlerinin anlatıldığı sohbetler düzenliyor. Ekim ayında İstanbul'da bunu gerçekleştiren Forever New bugün de Ankara'da farklı bir tanıtım etkinliğinde bulundu. Ancak insanların şaşkın bakışları arasında mini kıyafetlerle modellik yapan sevgili manken arkadaşlarım bu konuda sınıfta kaldı ne yazık ki. Bir AVM'de kat kat dolaşarak kıyafet tanıtan manken yerine, markanın daha farklı pazarlama yöntemlerine girmesi daha akılcı olur bence. Mağaza içindeki görüntülerin dışardaki stand göstersinden çok daha iyi olduğu kesin. Mankenlerin önünden geçerken ne yazık ki kıyafetleri inceleyecek hal kalmamıştı bende. Ama sanırım aralarından en iyisi taytlı olan modeldi diyebilirim.
Karar sizin.

Mağazadaki dizayn ve ürün yerleşimini çok beğendim. Zaten markanın ürünlerine söyleyecek lafım yok. Hepsi de birbirinden güzel.


Facebook Sayfası















0 yorum:

Related Posts with Thumbnails