Blogspot'a üye misiniz?

26 Ekim 2010 Salı

Yılın Kadın Girişimcisi Berr-In

Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Tekstil Sanatları Bölümü'nden 1982 yılında mezun olan ve yıllardır tekstil sektöründe önde gelen birçok markanın kreasyonlarını hazırlayan Berrin Eser, yaratmış olduğu kendi markası Berr-In ile "Yılın Kadın Girişimcisi" ödülüne layık görüldü.
Berr-In adı altında yarattığı kreasyonlarını İlk olarak yalnızca başta Paris olmak üzere Avrupa'nın birçok kentindeki butiklerde satışa sunan Berrin Eser, 2009 yılında markasını iç piyasaya tanıştırdı.İç piyasaya girişiyle büyük ses getiren Berr-In, 1 yıl gibi kısa sürede güçlü bir satış ağı ve marka bilinirliği oluşturdu.


Berr-In 2010 - 2011 Sonbahar / Kış Koleksiyonunda asi bir kadın çizgisi çizen Berr-In kıyafetlerde şifon, tül, kürk, deri ve dantele ağırlık vermiş. Türkiye'de ve Avrupa'da birçok seçkin butik ve mağazada satılıyor.







1 yorum:

Adsız dedi ki...

Berrin Eser bu işi gerçekten çok iyi biliyor. Bilmeyenler için söyliyim kendisi birçok markayı devleştiren isim. En son İpekyol'un Twist'ini yarattı. Artık kendi markası Berr-In var ve 1 yıldır takip ediyorum, muhteşem kreasyonlara imza atıyor. En kısa zamanda kendi mağazalarını açmasını sabırsızlıkla bekliyoruuuuum, ödül için çok tebrikler.

Related Posts with Thumbnails