Blogspot'a üye misiniz?

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Sarışın Olmaya Cesaretin Var mı?



Sarışın saç, kadının kendine güvenini getirir. Kesinlikle çarpıcıdır ve bir kadına en çok yakıştırdığım saç rengidir. Doğuştan sarışın olduğumdan kahverengi saça merak saldığımda, sanırım hayatımın en kötü kararlarından biriydi. Elime gelen koyu renk saçları gördükçe ruhum daralıyordu. Tekrar sarışın olduğuma seviniyorum. Peki sizin cesaretiniz var mı sarışın olmaya?

Musatafa Uzun Kuaför, göz renginizi ve doğal saç renginizi tanımlayarak kişisel sarışın tipinizi belirliyor, size özel sarı tonu birlikte keşfediyorsunuz.
Mustafa Uzun Kuaför Saç Stilisti Osman Uzun’dan sarı saç adaylarına öneriler;

*Gözlerim ela, yeşil ya da açık kahverengi, doğal saç rengim orta sarıdan koyu sarıya doğru diyorsanız, sizin için önerilen saç rengi “çilek ya da şeftali sarısı“. Siz bir sıcak sarışınsınız.

*Gözlerim mavi, gri ya da koyu kahverengi, doğal saç rengim açık sarıdan orta sarıya doğru diyorsanız sizin için önerilen saç tonu buz sarısı ya da açık çelik sarısı. Siz bir soğuk sarışınsınız.

*Gözlerim mavi, gri ya da koyu kahverengi, doğal saç rengim orta sarıdan koyu sarıya doğru diyorsanız sizin için önerilen sarı saç tonu “kum sarısı”. Siz bir nötr sarışınsınız.

*Gözlerim ela, yeşil ya da açık kahverengi, doğal saç rengim açık sarıdan orta sarıya doğru diyorsanız sizin için önerilen sarı saç tonu “karamel sarısı”. Siz bir nötr sarışınsınız.

Detaylı bilgi için tıkla.










4 yorum:

Unknown dedi ki...

sarışın olmak süper bişeydir ama ya ben kahve saçlarımı çok seviyorum çok da doğal kıyamam ki onlara :)

Adsız dedi ki...

Ama hep sarı olunca birden koyu renk saç çok kötü hissettirdi pinkcim. Ben de üstelik çok yapay durdu. Senin saçlar kahve tonlarıysa doğaldır tabiki. Kıyma kıyma onlara:):)

Adsız dedi ki...

Keddy elbise harikaymış eline sağlık

Unknown dedi ki...

sana Tatlı Blogger ödülü verdim :)

bloguma gel ödülünü al & sen de 10 bloggera ver :)

Related Posts with Thumbnails