Blogspot'a üye misiniz?

27 Nisan 2011 Çarşamba

Stella McCartney Yaz Koleksiyonu

Stella McCartney turunçgillerle bezeli yaz koleksiyonunu tanıttı. Elbiselerde halim olan limon, mango desenleri insanın içini ısıtıyor. Bu tür elbiseleri siz siz olun sade kullanmaya özen gösterin. Aksesuarsız bu meyveli elbiseler zaten yeterince göz dolduruyor. Fazla harekete gerek yok.



22 Nisan 2011 Cuma

Şifon Elbise Modası

Güneş yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı. İnsanın içini sıkan bu havaları önümüzdeki günlerde geride bırakmış olacağız. Yazlık kıyafetleri çıkarma zamanı geldi. Bu yazın en moda kıyafeti geçen seneki gibi uzun elbiseler. Ancak bu sefer daha konforlu daha rahat. Alberta Ferretti'nın yaz koleksiyonundaki uçuşan şifon elbiseler zerafeti ve rahatlığı ön plana çıkarmış. Yaz için kullanılan renkleri beğenmemiş olsam da tasarımlar harika diyebilirim.






15 Nisan 2011 Cuma

Bernardo'da Kampanya

Mutfak için çeyizlik kampanyalara bakarken en çok duyduğum iki markadan biri Bernardo. Hem kampanyası hem de ürünleriyle beni kendine çekti diyebilirim. Yeni evlenecek çiftler için eşi bulunmaz bir kampanya yapmış. Her 100 TL'lik alışverişin %50 si hediye. Bu demek oluyor ki yemek takımı ve kaşık bıçak seti aldığınızda otomatik olarak tencere seti ve kahvaltı takımınızı da tamamlıyorsunuz. Hatta üzerine artanlarla diğer mutfak aksesuarlarını da alabilirsiniz. Sanırım tercihimi Bernardo'dan yana kullanacağım.





11 Nisan 2011 Pazartesi

Nasıl Bir Makyaj Bunu Yapabilir?

7 Nisan 2011 Perşembe

Evde Transformers Tasarımı

Casamania yine ev dekorasyonunda tasarım harikaları yaratmaya devam ediyor. Fabio Novembre'ın tasarımı olan Robox raf düzeneği transformers hayranları için reddilemez bir mobilya. Kullanışlı olduğu her halinden belli olan bu üniteye sahip olmak ister miydim emin değilim ama çok uçuk kaçık bir tasarım olduğu kesin. Bir de diğer tasarımlarına göz atın bakalım. Özellikle sandalyelerdeki detaya bayıldım:)







Miu Miu'dan Zarif Dokunuş

Miu Miu'nun ilkbahar yaz koleksiyonunu çok beğendim. Sten ağırlıklı bu koleksiyonda tavus kuşu tüyü ve kuğu deseni kullanılmış. Leopardan bıkkınlık geldiği son dönemde farklı bir tarzın işlenmesi önemli bir detay olmuş. Sanırım artık çeşitli hayvan temalı kıyafetler görmeye başlayacağız.








6 Nisan 2011 Çarşamba

Fusta Mobilya Tasarımları

1200 TL
 1990 yılında faaliyete başlayan Fusta toptan ve perakende satışın yanında özel üretim de yapabiliyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip. İstanbul Çağlayan'daki showroomda zengin çeşitlerle müşterilerini bekliyor. Sitesini incelerseniz markanın tasarımlarını ne kadar beğendiğimi anlarsınız. Fiyat olarak bence uygun. Bakmakda fayda var kesinlikle. Yeni evlenecekler için bir alternatif olabilir.

1400 TL

950 TL

950 TL

1100 TL

1200 TL

2300 TL

2200 TL

1300 TL

1250TL

2400TL

7500TL

640TL





4 Nisan 2011 Pazartesi

Fendi Çantalar

Fendi'nin nubuk ve neon renklerde olan bu çantalarına bayıldım.


Related Posts with Thumbnails