Blogspot'a üye misiniz?

30 Haziran 2010 Çarşamba

Twigy Love Sandaletim Geldi



Markafoniden sipariş ettiğim Twigy Love sandaletlerim geldi. Bej rengi olan bu sandaletleri ne yazık ki markafoniden başka yerde bulamadım. Twigy'nin 2009'da yeni bir marka olan Love'la gönlümüzü fethetti ancak sanırım 2010 modellerini de sitesine koyma zamanı geldi. Dolgu topuk ve yanlardan hasırlı bu modelin yüksekliği yaklaşık 8 cm. :) Ancak tek sıkıntı Markafoni'nin ayakkabımı çok kirli göndermesi. Fotoğraflardan anlaşılıyor mu bilmem ancak can sıkıcı bir durum. Gönderilmeden evvel ne yaptıklarını merak ettim.



Twigy Love modellerinde dolgu topuk terliklerin yanında çok şirin babetler de var. Yaza uygun bu babetlerin fiyatları da bir hayli uygun.

29 Haziran 2010 Salı

Giy-Çıkartta Devrim

Bu video çekildiğine göre ilerleyen yıllarda bu teknolojinin hayata geçmesi için dua etmekten başka seçeneğim kalmıyor. Bu teknolojiyle alışveriş merkezlerinde geçirilen sürenin değişeceğini sanmıyorum ancak, mağazada kalma süresiyle, tüm alışveriş merkezini gezme süresi arasında ters orantı olduğu kesin. Kabinlerde dar kıyafetleri çıkarıp giymek, makyajın beyaz triko denerken ona bulaşacak mı diye düşünerek akrobatik hareketler çıkarmak, birini denerken birinin düşmesi, küçücük kabinlerde zar zor nefes almak, perdeyi biri aralayacak mı diye aynada kendinize bakmaktan çok perdeye dokunarak hareket etmek.... Bu dertleri tarihe karıştıracak bir teknoloji. LÜtfen gelsin lütfeeen:)


the future of shopping | izlesene.com

26 Haziran 2010 Cumartesi

Yeşil Kundura'dan Boy Uzatan Erkek Ayakkabıları

Yanındaki bayana göre boyu kısa kalan erkeklerin kurtarıcısı Yeşil Kundura'dan geldi. Yaz ayı demek düğün ayı demek. Damat adaylarının gelinin giydiği topuklular karşısındaki görüntüsü nedense ya kısa kalıyor ya da eşit boyda. Ancak şimdi Yeşil Kundura'nın yepyeni tasarımlı ayakkabıları var. 5 - 6,5 ve 8 cm yüksekliğindeki ayakkabıları hem günlük hayatta kullanılır cinsten, hem de özel günlerde. 8 cnm yüksekliğindeki ayakkabılar beyler için topuklu birer ayakkabı giyiyormuş hissini verse de dışardan hiç anlaşılmıyor. Boyu 1.75'lerde olan beyler için 6,5 cnm'lik bu ayakkabılar kesinlikle çok kullanışlı. Tecrübe edildiğinden çok rahat olduğunu da söyleyebilirim. Pazarlama tekniği ve zamanlamasıyla Yeşil Kundura'yı bu başarılı çalışmasından ötürü tebrik ederim.

Üç farklı tasarımıyla kahverengi, siyah ve taba renklerinden oluşan bu ayakkabıların fiyatı 129 TL. Kısa olduğunu düşünen beyler!!

Favorim ikinci ayakkabı:)





24 Haziran 2010 Perşembe

Tasarım Ödüllü Dergilik



Float magazine rack, J-me’nin çalışması… 2010 New York Hediye Fuarı’nda “Excellence in Product Design” yani Mükemmel Tasarım ödülünü kazandı. Bu yaratıcı tasarım benim gibi dergi meraklılarının hayatını kurtaracak. 12 dergiyi tutan bu dergilik, krom ve siyah olmak üzere iki renk olarak tasarlanmış.

Materyal: Krom kaplamalı çelik

Boyutlar: 51x 36.6 x 17 cm

Fiyatı: 64 $



19 Haziran 2010 Cumartesi

Ünlü Babalar ve Çocukları

Yarın Babalar Günü. Sırdaşım, arkadaşım, traş olurken izlemeye bayıldığım, bankam, fikir adamım olan kendi babamın ve tüm babaların babalar gününü kutluyorum. Sizin de filmlerden ve sahalardan tanıdığınız ünlü babaların ve çocuklarının fotoğraflarına bakmaya ne dersiniz?


Jude Law ve Rudy


Ethan Hawke ve Roan


Bruce Willis


Bran Pitt ve Zahara


David Beckham


Will Smith


Tom Cruise ve Nicole Kidman'dan olan Isabella


Seal ve Leni


Russel Crowe ve Charles


Paul McCartney ve Beatrice


Michael Douglas ve Carys

17 Haziran 2010 Perşembe

Uniqlo Calender'la Seç Seç

Uniqlo Calender sizce nedir? İlk baktığımda tilt shift lenslerle çekilmiş fotoğraflardan oluşan bir takvim sanmıştım. Oysa fotoğrafları tıkladıktan ve önüme gelen puzzle şekillerini gördükten sonra çok yaratıcı bir moda sitesi olduğunu anladım. Puzzeldaki fotoğraflar aslında çeşitli markaların kıyafetlerini gösteriyor. Üzerine tıkladığınızda fotoğraf büyüyor ve kadın erkek ve çocuk için seçenekler çıkıyor.

Bu sitenin aynı zamanda iPhone uygulamasını da indirebiliyorsunuz. Ekran koruyucusu olarak kullanabilirsiniz. Takvimi Japonya Tokyo'da ki hava durumunu gösteriyor. Ayrıca mevsimlere göre de fotoğraf seçenekleri sunulmuş.

Rengarenk bir site benim çok hoşuma gitti. Fikirlerini merak ediyorum. Yararlanılabilir bir site kesinlikle bayanlar.









14 Haziran 2010 Pazartesi

Kedi Bakışları




2010 yazı kadınların kedi bakışlarıyla renkleniyor. Çok seksi bulduğum bu gözlükleri kesinlikle uzun yüz şekline sahip ve kadınsı havası olan kadınların takması gerektiğine inanıyorum. Her kadının takabileceği bir gözlük türü değil. Bu gözlükler 50'li yıllarda tasarlandı ve bundan yarım asır sonra sonra tekrar moda haline geldi. Bunu ilk kullananlar ise kitleleri peşinden sürükleyen iki harika kadın: Audrey Hepburn ve Marilyn Monroe. Kedi gözlüklerini Louis Voitton, Vogue, Prada, Ray Ban, Dolce & Gabbana, Stella Mc Cartney, Persol gibi markalarda çeşitlerini bulabilirsiniz.







13 Haziran 2010 Pazar

Ne Giysem

Polyvore'dan sıkılanlar için H&M Fashion Studio'yu daha önce de önermiştim. Bugün ne giysem diye düşünenlere.





12 Haziran 2010 Cumartesi

Güneş Gözlüğü Meraklıları



Benim gibi güneşe bakamayanlardansan güneş gözlüğüne merakını anlarım. Bu gözlükler tam da sahilde takılacak cinsten. Sedefli renkleri ve farklı tasarımlı çerçeveleriyle beğeniye sunulan bu gözlükleri almak için tıkla.







11 Haziran 2010 Cuma

Bu Mayoyu Giyer Misin?



Gördüğüm en güzel mayolardan biri kesinlikle. Rengarenk eşkenar dörtgenlerden oluşması onu çekici kılan sanırım. Renk uyumları da harika olmuş. Tek anlamadığım; manken neden böylesine akrobatik hareketler içeren pozlar verme gereği duymuş? :)

Satın almak için tıkla.

Fiyat: 180 $




9 Haziran 2010 Çarşamba

Özel Günler için Abiye Seçenekleri

Üniversitelerin yıl sonu baloları yaklaştı. Yaz geldi, evlenen evlenene. Bayanlar için en büyük sıkıntılardan biri de ne giyeceğine karar verememesi ya da kendine yakıştıracak bir abiye bulamaması. Ben Tarık Ediz Abiye'nin kıyafetlerini sevdim. Büyük bedenler için gümüş renk göze çarparken, 2010 abiye modasında, petrol ve mor renkler öne çıkıyor. Damla Ediz’in, bu yazın özel geceleri için tasarladığı koleksiyonda, balık elbiseli modeller göze çarpıyor.

Tarık Ediz Abiye, Türkiye’de 300 noktada satışa sunuluyor. Yurtdışında da pek çok Avrupa, Ortadoğu ülkesi ve Rusya’da yer edinmiş.









6 Haziran 2010 Pazar

Trendyol'dan Too Late Saatlerim Geldi



Daha önce yazdığım ve renklerini çok beğendiğim Too Late saatlerim Trendyol'dan geldi. Pembe ve bordosunu aldığımız saatler tam yazlık. Çok kullanışlı olmasının yanında kolunuzda onu taşıdığınızı bile unutuyorsunuz. Dışı tamamen elastiyeli kuvvetli plastikten yapılmış bu saatlerden pembe olan aynı zamanda karanlıkda fosforlu beyaz ve yeşil renklerini alıyor. Kısaca karanlıkta fener görevi de görüyor.

Trendyol'dan davet isteyenler bana direk mail atabilir ya da bu yazıya yorum yaparak maillerini yazabilirler.

4 Haziran 2010 Cuma

I Love Lucy Yeniden Hayat Buldu

Lucille Désirée Ball (6 Ağustos 1911 - 26 Nisan 1989), büyük işler yapan minik kadın. Neler mi yapmış? Komedyen, aktirst, televizyon, radyo ve sinemada boy göstermiş, model, sitcom yıldızı. I Love Lucy, Lucy-Desi Comedy Hour , Lucy Show ve İşte Lucy en bilinen sitcomları. 1940'larda radyoda adını duyumaya başlayan Lucille, çalışma hayatının en öenmli olayı ise Emmy ödülünü alması oldu. Beş Emmy Ödülü kazandı ve çok sayıda aday gösterildi. Kübalı besteci Desi Arnaz'la evlendi. Eşiyle I Love Lucy'de beraber rol aldılar. 2 çocukları oldu ve 1960'da boşandılar. Lucille 77 yaşında vefat etti. Her zaman fedakar anneliğiyle ve güzelliğiyle tanınmasının yanında, akıllı esprileri ve saf duruşu daonu üne kavuştıran özellikleri arasında varoldu.

Şimdilerde I Love Lucy bayanların aksesuarlarını süslemekte. Benim çok hoşuma gitti. Belki I Love Lucy zamanına yetişemedik ama baskılı eşyalarını kullanmak keyif verici.

























Related Posts with Thumbnails