Blogspot'a üye misiniz?

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Moda Dünyası Bu Adamı Konuşuyor



Danny Roberts, daha 23 yaşında ve müthiş çizimleriyle bir çok modacının peşinden koştuğu biri. Küçüklüğünden beri çizim yapan Danny, önce fotoğrafçılık sonra da moda tasarımı okudu. Danny Roberts'ın muhteşem çizimleri bir çok derginin kapağını süsledi. Yetmedi, Gwen Stefani bu yeteneği keşfetti ve Harajuku Lovers markası için çizimler yaptırdı. Bu çizimler sınırlı sayıda üretilen parçalar olarak satışa sunuldu.

Kaliforniyalı Danny Roberts'un bloğu Igor+Andre'yi muhakkak ziyaret etmelisiniz.






















29 Mayıs 2010 Cumartesi

Oturma Odası Şıklığı

Oturma odası olarak kullanılamayacak kadar şık ve pahalı bu aksesuarlardan sanırım sizi de dikkatinizi çekecek en önemlisi avizedir. Orijinal bulduğumdan paylaşmak istedim. Çok beğendim. Bu kadar klasik bir odayı asla kullanmayacak olsam da o avizeyi evimin bir bir odasında kullanmak isterdim.

Odadakiler: Hans J. Wegner koltuk, Mecox Garden'dan deri bir puf, Ankasa'dan yastıklar, John Salibello'dan klasik kokteyl masaları, Burden Antiques ve Fine Works of Art'dan avize. Eva Peron portresi bit pazarından bulunmuş.

Mango 2010 ilkbahar/Yaz koleksiyonu



Mango'nun 2010 ilkbahar/Yaz koleksiyonuna bayıldım. Sanırım son yılların en beğenilen kadın markalarından biri olan ve outletleri yağma edilen Mango, artık iPhone aplikasyonları ya da facebook hayran sayfalarıyla sosyal medyada da yer edinmiş durumda.

















28 Mayıs 2010 Cuma

MaviKarikatür



Mavi,mizahı ve modayı bir araya getirerek harika bir koleksiyona imza attı. Karikatür dünyasından tanıdığımız Selçuk Erdem ve Erdil Yaşaroğlu Mavi&Friends koleksiyonu için bir araya geldi ve eğlenceli tasarımlarla Mavi tutkunlarının tshirtlerini süsledi. Selçuk Erdem kendi İstanbul'unun çizimlerine yansıtırken, Erdil Yaşaroğlu'da kendine has çizimlere yer verdi. Favorim Erdil Yaşaroğlu'na ait olan fermuarlı kedi tshirtü.





26 Mayıs 2010 Çarşamba

Frey Wille ile Mücevher Dünyası


Başarılı mücevher markalarından biri olan Frey Wille, geçtiğimiz seneden bu yana henüz kendini yenilememiş olsa da, mücevherleri tutkunlarını tatmin ediyor gibi görünüyor. 1951'de Viyana'lı tasarımcılar tarafından oluşturulan bu marka, kısa sürede dünya markası olmuş ve el emeği olan bu tasarımlar Los Angeles, Londra, Paris, İstanbul, Moskova, Pekin ve Hong Kong gibi bir çok dünya kentinde 60 butiğiyle mücevher severlerin karşısına çıkmış. Çalıştıkalrı ürünler sadece mücevher değil, aynı zamanda bayan ve erkek kemerleri, kravatlar, kol düğmerleri ve kalemler.















23 Mayıs 2010 Pazar

Ay Yıldızlı Plaj Keyfi



Ay Yıldız kadın iç giyim ve bikinilerde sevdiğim markalardan biridir. Yaz sezonu açıldığına göre Ay Yıldız'ın bikini modellerine bakmakta fayda var. Her keseye uygun şık tasarımlarıyla kendi zevkime uygun bikinileri seçtim. Ancak siz buraya tıklayarak siteye üye olabilir online alışveriş yapabilirsiniz.


64 TL

64 TL

49 TL

49 TL

268 TL

188 TL

158 TL

68 TL

68 TL

18 Mayıs 2010 Salı

Rujdan Topuk Olur mu?



Alberto Guardiani 2010-2011 sonbahar kış koleksiyonu için marjinal bir ayakkabı tasarlamış. Rujum olmadan çıkmam diyen bayanlar için tasarlanmış bu ayakkabının topukları ruj şeklinde ve gündüz için sarı, gece için kırmızı olmak üzere iki rengi mevcut. Dikkat çekmeyi seven bayanlar için...



Ancak benim seçimim kesinlikle bu ayakkabılar.

15 Mayıs 2010 Cumartesi

Elle İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Elle ilkbahar-yaz koleksiyonuna bayıldım. Özellikle sandaletleri çok kadınsı. Kullandıkları renkler mat ve pastel renkler. Platformlarda yüksek topluklu sevenler için renk renk çeşitleri mevcut. Online alışveriş için tıkla.






Related Posts with Thumbnails